Koos Vorrinkhuis Lage Vuursche (Utrecht)

Van 13 tot 17 september 2021

“In het midden van het land, net buiten het dorp Lage Vuursche, staat het Koos Vorrinkhuis. Het huis is vernoemd naar Koos Vorrink (1891-1955), een van de voormannen van de sociaaldemocratische beweging in Nederland in de eerste helft van de twintigste eeuw.
Het huis ligt midden in het bos. In de omgeving zijn behalve bossen ook heidevelden, veengebieden met plassen en een polderlandschap. Ook zijn er vlakbij verschillende attracties zoals het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum; Dierenpark Amersfoort; Paleis Soestdijk en het Nationaal Militair Museum Soesterberg.
De omgeving is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Langs het huis loopt het Nivon Trekvogelpad (LAW-3) en in de directe nabijheid vindt u fiets(knooppunten)routes.”

De formule is al enige jaren dezelfde: we zorgen zelf voor de maaltijden, er zijn tweepersoonskamers beschikbaar (1 persoonskamer op aanvraag) en huishoudelijk taken worden verdeeld. De term ‘senioren’ is rekbaar – je hoeft geen 65+ te zijn om deel te kunnen nemen!